Noe du lurer på? bondekonasbekjennelser@gmail.com

søndag 10. februar 2013

Hu mor sin dag

Jeg skulle så gjerne vist fram Sydenbillettene,
bilen og hytta jeg fikk til morsdagen i dag.


Men så fikk jeg (i tillegg..?) til morsdagen:
litt
løpetid.
Og etterpå var tanken at jeg skulle få dusje ifred.
Det ble med tanken.
Og noen sier at det er tanken som teller.

Så da er det vel det da.

7 kommentarer:

 1. Eg sørga for at kallen kjøpte inn litt tulipanar - sånn i tilfelle han hadde gløymt av dagen - og det kom vel med.....

  SvarSlett
 2. Å, jeg minnes en fjern fortid, da det å ligge aleine i badekaret var en umulig drøm. Alltid ei lita som bare måtte spør om noe, sjøl om pappa var der. Den tida gikk bare så ubegripelig fort. Nå har jeg mer fred enn jeg trenger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er vel en tid for alt?
   Det ville vært en rar virkelighet for meg å IKKE ha noen som spør, trenger og maser. Og en dag...da vil jeg nok absolutt savne det. ;)

   Slett
 3. Man kan jo si at det er tanken som teller, men det hjelper så ufattelig lite når man står der og skulle så gjerne hatt 5 min under vannet for seg selv...... Jeg trøster meg med at det (må) komme bedre tider ;)
  KLÆM

  SvarSlett
 4. Haha! Dusje får du aldri gjort i fred. Når ungane vert eldre så er det alltid kø utanfor badet. Håpar du har to bad, då er det håp om litt fred om nokre år. Vi har bare eitt.....

  SvarSlett
 5. Haha, men ikke dårlig med litt løping da ;)

  SvarSlett
 6. Heldige du ;) Jeg fikk en sms, jeg - på lørdag- om jeg kunne kjøpe gave til meg selv... Bare at jeg ikke fikk den før jeg var dratt fra butikkene. Men så var mannen litt unnskyldt da, siden vi var delaktige i et stort arrangement hele helgen og knapt var hjemme. I tillegg påtok han seg mine arbeidsoppgaver under arrangementet. Så man kan vel si det egentlig var en grei gave ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på.