Noe du lurer på? bondekonasbekjennelser@gmail.com

torsdag 5. april 2012

Påskens nøttekrim. 2012. Del 3.

Det knaste godt under Påskesjefens sko.
Han stivnet til, redd for å ødelegge bevis som kunne
hjelpe ham i etterforskningen over hva det kunne være som fikk
 Leieboeren til å ikke våkne.
Slitsom setning, tenkte påskesjefen der han ble omringet
av de velvillige og hjelpsomme assistentene
Langtvekkistan, Shy B og Perletante.
Selv Whitebite kom heseblesende fra ferie og fikk slengt
seg med med et svar på hva dette kunne være.
Hm.
Påskepynt.
I dette knasende tilfellet var det et egg fylt med karse og bomull.
hm.
Når de så seg rundt lå det mer påskepynt i området.
Hva kunne dette bety?
Tankene spant rundt i Påskesjefens hode,
og det var på tide med en briefing.

***
Etter noen timers samtale og tankevirksomhet uten å komme noe
videre, var det på tide med lunsj.
Kokken overrasket dem alle med mat utendørs,
og fisk med grønnsaker var både godt og næringsrikt.
Bare presentasjonen i seg selv var nok til å gjøre dem stumme
av beundring.
Den største oppturen var likevel desserten.
Påskesjefen fikk en snikende følelse...
Desserten var tilberedt utendørs,
gul,
og med bruk av sjokolade av fineste kvalitet.
Hva fikk påskesjefen og hans suverene team til dessert?
Og hvilken følelse fikk han?

Da
da
da
dam!

14 kommentarer:

  1. Stekt banan med sjokolade var det som ble servert til dessert, stekt på bål eller grill.

    Den følelsen var litt vag, litt ukjent, så den vil jeg ikke si noe om... ;-)

    SvarSlett
  2. Dette blir verre og verre. Feilprosent på 100!
    Hadde dette vært i Haugesund, ville jeg uten videre gått for Norges beste dessrt, Dronning Maud pudding.
    Lett å google oppskriften, men alle har sin spesielle variant. Prøv da vel!
    Ellers er stekt banan og sjokolade heller ikke å forakte. Sunt er det også.Men den ideen var ikke min.

    SvarSlett
  3. oops,leste ikke godt nok. Fikk ikke med meg at det inneholdt noe gult.
    Ville sagt eggedosis som Alexia, men kan ikke kopiere!
    Så jeg får si...gul påskemarsipan med sjokolade.
    Og han fikk påskefølelse!

    SvarSlett
  4. Gul gelé med sjokoladesaus oppå! (aldri smakt)
    Han ble... litt kvalm?

    SvarSlett
  5. Stekt banan med sjokkis inni, såklart. Da føler man seg elsket! Men muligens litt angrende etterpå.

    SvarSlett
  6. Juhu! Endeleg hadde eg rett:)
    Sjokolade av ypperste kvalitet:)), og appelsin i ei salig blanding er det nok til dessert :)

    SvarSlett
  7. Sjokolade og gul marsipan er en sikker vinner ;)

    SvarSlett
  8. Banan med smelta sjokolade , tilberedt på grillen :)
    Hilsen Perletante

    SvarSlett
  9. Jeg gjetta også på stekt banan med sjokolade, og han fikk sikkert følslsen av å bli skikkelig overmett - rett og slett stappa!

    SvarSlett
    Svar
    1. Åjda! Ser jo nå at du har lagt ut neste innlegg uten at jeg har fått det med meg. Litt klønete av meg å svare på dette nå da!

      Slett
  10. Eggedosis med sjokoladedryss. Laget med hjulvisp ala Anne-Cath Vestlys mormor. Følelsen han fikk var: KVALM!

    SvarSlett
  11. Banan med sjokolade i oppvarma på bål :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på.